Hoogheffende palletwagen

Minder rugklachten met een hoogheffende palletwagen

Met de hoogheffende palletwagens van Logitrans is het mogelijk om de voordelen van de gewone heftafel te combineren met de voordelen van de gewone palletwagen. Het maakt uw bedrijf efficiënter en productiever.

Ladingen die op een pallet staan moeten dikwijls bewerkt worden op een werkplaats, of overgezet worden naar een transportband. Daarvoor is het handig een toestel te hebben waarmee je de pallet kunt halen, vervoeren én omhoog heffen tegelijkertijd. Zo kan de lading worden bewerkt zonder dat ze moet worden versleept, op een ergonomische en veilige manier. Doordat de operator steeds op ergonomische hoogte kan werken, werkt hij/zij efficiënter, heeft hij/zij minder kans op rugklachten, waardoor automatisch de arbeidstevredenheid zal stijgen!

De hoogheffende palletwagen is in verschillende uitvoeringen mogelijk, meer bepaald manueel heffend, elektrisch heffend, of zelfs automatisch heffend aan de hand van een fotocel. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Algemene informatie over hoogheffende palletwagens aanvragen