Social Distancing

SOCIAL DISTANCING TIJDENS COVID-19

 

Orderpicken tot 80kg

De huidige omstandigheden zorgen voor heel wat gevolgen in het dagdagelijks leven. Tientallen regeltjes werden opgelegd vanuit de overheid om de verspreiding van COVID-19 te trachten inperken. Ook industriële omgevingen krijgen het zwaar te verduren tegen deze onzichtbare vijand en de bijkomende opgelegde regels.

Social Distancing vormt de basis van de strijd tegen het Coronavirus. Het ‘blijf in uw kot’ fenomeen, het opgelegde telewerk en de verplichte anderhalve meter afstand bewaren klinkt ondertussen bekend in de oren maar zijn niet altijd evident om te handhaven. In veel industrieën moeten soms lasten getorst worden waarvoor al snel twee medewerkers nodig zijn, denk maar aan een het halen van een nieuwe bak grondstoffen of halffabricaten bijvoorbeeld, dan is het behouden van anderhalve meter afstand helemaal niet vanzelfsprekend.

Logitrans Handling biedt een brede waaier van oplossingen aan die voor uw werknemers in deze tijden van Social Distancing de ideale partner kunnen vormen. Met behulp van deze oplossingen kunnen zware taken uitgevoerd worden door één iemand en kunt u, ondanks de social distancing en/of lagere bezetting, heel efficiënt te werk gaan om de productie toch op volle toeren te laten draaien. Tevens kan u tijdens deze Coronacrisis nog steeds het welzijn van uw werkkrachten garanderen door hen op ergonomische wijze te laten handelen.

Ook voor tijdelijke opvang tijdens deze COVDI-19-periode staat Logitrans ter uwer beschikking door middel van onze verhuurvloot. Neem gerust een kijkje binnen ons gamma en laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen via sales@logitrans.be.

Vacuümhefsystemen

Verplaats zonder moeite lasten tot 230kg met onze vacuümhefsystemen. Naast de railsystemen die grotere afstanden kunnen overbruggen in productieruimtes, kan er ook gebruik gemaakt worden van zwenkkraan voor taken waar minder beweegruimte nodig is. Indien er orders gepicked moeten worden kan er beroep gedaan worden aan onze MOP, het mobiele vacuümhefsysteem die lasten kan tillen tot 80kg. 

Protema Hefwagens

Een compacte, wendbare duizendpoot die gewichten tot 250kg hanteert alsof het niets is. Via verschillende toolings die makkelijk verwisselbaar zijn vormen zakken, bakken, rollen en vaten geen enkel probleem.

Vatenkantelaars en Multi-drumturners

Vaten overgieten of ledigen vormt geen enkel probleem. Onze oplossingen kunnen de vaten ook op hoogte doen legen door middel van een afstandsbediening. De Vatenkantelaars kunnen vaten heffen en roteren tot 250kg terwijl dit bij Multi Drumturners tot 350kg gaat. Ten slotte kan de Multi Drumturner zowel verticaal als horizontaal 360°