Stapelaar

Logiflex, een flexibele stapelaar voor uw toepassing!

De Logiflex stapelaar heeft zijn naam niet gestolen. Met deze heftruck kan u alle types palletten, vaten,... stapelen, heffen, transporteren en manipuleren. Dit gebruiksvriendelijke én flexibele toestel is beschikbaar in alle maten en gewichten. Met of zonder spreidstandpoten, met hoge óf iets lagere hefhoogte, u kan deze stapelaar in zeer diverse en aangepaste uitvoeringen verkrijgen. 

Deze stapelaar garandeert u een optimale benutting van de opslagruimtes dankzij haar compacte en soepele bewegingen. Bovendien te gebruiken als een mobiel en ergonomisch werkstation.

Veiligheid en ergonomie

Kiezen voor Logitrans betekent kiezen voor veiligheid en ergonomie op de werkvloer. De afgeronde hoeken en het ergonomisch gebouwde handvat zorgen voor een relaxte grip voor de gebruiker en voorkomen schade aan personeel en omgeving.

Door het transparante veiligheidsscherm heeft de operator steeds volledig zicht over zijn lading en omgeving. Bovendien zijn de functies zo gecentraliseerd dat de gebruiksvriendelijkheid maximaal is. Ook de andere functies zoals de noodstop, de veiligheidsstop, de instant stop, de afgeschermde kettingen dragen bij aan een verhoogde veiligheid.

Vraag meer informatie aan over stapelaars of vul het contactformulier in